Lehet, hogz vulvodynia?
Évek óta járom a nőgyógyászt és semmi..Egy éve Candidam volt de most 1 hónapja vissza mentem nem talált semmit, de fehér folyásom van(orvos szerint allergia és lerázot).
Sexuális életet képtelen vagyok élni,legutóbb 1 éve volt akkor Candia kezelés után volt 1 alkalom amikor fogjuk rá nem fájt(néha kicsit érzékeny volt)de nem volt lehetetlen,mint máskor..Én már nem tudom mitévő legyek,az orvosok em segitenek és 21 évesen egyedül már kezdek belebetegedni..(nem is élek Magyarországon és nincs sok lehetőségem orvosokhoz járni)
Igen tudom de nekem 2 féle fehér folyásom van.Az egyik menstuáció környékén és ez pedig minden nap és krémes..
Nem tudom,miért van ez...
Az én veleményem szerint és a sok utánna olvasásokból azt következtettem ki,hogy talán vulvodynia,sokszor fáj a szemérem testem,képtelen vagyok tampon felhelyezni,csip stb.
De ugyanakkor azt sem értem,hogy 1 éve amikor szintén lehetetlen volt a sex,Candidat allapitottak meg és miután kikezelt a doki nem fájt a sex egy alkalommal(szóval helyesbitve fájt egy kicsit,érzékenyebb volt de nem volt lehetetlen mint azelőtt)...Komolyan olyan tehetetlen vagyok,és ráadásul Erdélyben élek, kis városban és alig van lehetőségem...
Volt egy bakter vizsgálat,régen mikor jártam citológiai is volt a méhnyakrák teszt is megvolt.
Mindig a Candida jött ki, de most egy hónapja nem volt semmi mégis csip a vizeletem fáj a szemérem testem,ég stb...
Lelki eredetű gondjaim mindig is voltak de akkor miért van az,hogy 1 éve működött a nemi élet most meg nem??
KÖszönöm szépen a sok segitséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!