Lehet valami komolyabb bajom ha nem rendszeres a menstrúációm?
Figyelt kérdés
26éves vagyok!Kb 2 éve mióta a kisebbik fiam megszületett!Nincs semmi bajom állitólag de mégis vagy késik 2hetet vagy elöbb jön meg!Az orvos fogamzásgátlót ajánlott de én nem szeretnénk azt szedni!
Lehet valami komolyabb következménye hogy rendszertelen?
2008. okt. 9. 10:13
1/3 anonim válasza:
Az lenne a fontos, hogy az okát kiderítsétek. Lehet, hogy prolaktinszint-probléma, azt gyógyszerrel remekül lehet kezelni (nem fogamzásgátló), de lehet más baj is, pl. PCOS-szindróma. Szerintem menj el endokrinológushoz, és majd ő segít. Esetleg lesz ultrahang vagy MRI. Ne félj, de járj utána!
2/3 anonim válasza:
ha ennyit késik akkor nincs peteérésed sem. ha következő babát akarsz akkor lehet kicsit nehezebben jön majd össze.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jövö héten kell vissza mennem a dokihoz majd meglátom mit tanácsol!De tényleg a fogamzásgátlót végszükség esetén szeretném csak szedni!Még régebben szedtem és fél év alatt 10kg-ot hiztam!Tudom az egészségem fontosabb de ha nem muszáj nem szedném!
Babát nem szeretnénk már többet van már kettö!
Most megint a 6. nhapja késik amúgy!
2008. okt. 11. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!