1 hónapja folyamatosan megvan, nem akar elmúlni, mitől lehet? ( bővebben lennt)
az előzmények: pszichológus rámeröltetett gyógyszereket, amiket kb 2 évig szedtem, fél éve hagytam abba őket. nagy vakószinüséggel azok bolygatták fel a vérzést...
először csak késett, olyan másfél havonta jött meg(itt szedtem). azután pedig egy évig teljes szünet állt be(itt is szedtem, kb novemberig).
most április elején beindult, és azóta is tart:S
orvoshoz nem akarok menni, mert a gyogyszerektől eléggé antiszoc lettem, és heti 2x is alig akarok elmenni a pszichológushoz is(soxor le is mondom:(:( ).
Segítsetek:(
mindenképpen orvoshoz kéne menned,ez nem játék,egyáltalán nem normális,mégha a gyógyszerek is okozták.
A túl hosszú ciklus hátterében általában között petefészek ciszták, valamint a pajzsmirigy alulműködése állhat.
Kérdezd meg itt valamelyik nőgyógyásztól, de a gyógyszer nevét is írd le, hogy tudja mire válaszoljon:
köszönöm a linket megnézem máris.
citromlevet kifogom próbálni
amúgy volt petefészek cisztám kb 4éve, 3 is a balban.
a pajzsmirigyemben is van 1, de azt mondták anno h nem befolyásolja a működését, nem szükséges kivenni.
és a petefészekcisztáról még annyit, h akkor anno leszívták,, de mondták h újra kijöhetnek. és ugyan úgy fáj a petefészkemnél, mint akkor anno, és a másik oldalamon is:(
remélem azért összetudom szedni magamat, mert én is nagyon jól tudom h attól még mert neten rékérdezek, nem fog javulni a helyzet
Antiszoc azért remélem nem lettél...(más néven társadalom ellenes, bűnöző)
Pszichológus nem ír gyógyszert, csak pszichiáter. Ő is csak akkor, ha muszáj. Biztosan szükséged volt rá. Ezek a pszichiátriai gyógyszerek általában nem befolyásolják a ciklust.
Én a petefészekcisztára gondolnék, amit írtál. Ez abszolút képes erre! Csak nőgyógyász tud segíteni. Miért nem kerested még fel? 1 Havi folyamatos vérveszteség eléggé kiüríti a vasraktárakat a szervezetben. Menj csak szépen el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!