Peteérés hiánya?
2-3 éve történt,hogy egyszer,egyszer kimaradt a menzeszem. Tavaly ezt meguntam és elmentem nőgyógyászhoz,aki másnapra beutalt vérvételre ill. 90 perces vérvételre és hüvelyi\hasi ultrahangra.Az ultrahangos doktornő azt mondta nincs nagy baj,nyugodjak meg.
Következő héten a nőgyógyász is megerősítette,hogy jók az értékeim csak 3 tér el az átlagostól,de az sem vészes,majd jött a hideg zuhany: nincs peteérés,ezért nem menzeszelek. Beutalt az endokrinológiára,ahova még nem jutottam el mivel pár hónapja kezdtem el dolgozni.
A kérdésem csak annyi lenne,hogy mire számíthatok az endokrinológián? Vajon mik a további teendők? Van,aki hasonló cipőben jár?
20 éves vagyok,2 éves párkapcsolatban élek és pár év múlva szeretnénk babát.
Köszönöm,hogy elolvastad :)
Köszönöm :)
Nem a félelem tart vissza,csak az,hogy mennyire lesz hosszadalmas a folyamat,mire visszaáll minden ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!