Hogyan lehet 38% a testzsírszázalékom, és mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
166 cm vagyok és 56 kiló, de 38%os a testzsírszázalékom, ami már az elhízott kategóriába tartozik. Rendszeresen mozgok, évek óta, utóbbi hónapokban fogytam is, egy évvel ezelött még egy 10 kg-val több voltam.Te a testzsírszázalékom mindig is nafas volt:/Melleim elég nagyok, 80-85 C-s melltartokat hordok. Lehet esetleg ettől ilyeb magas ez a szám? Vagy mitől? Illetve szerintetek mit kéne tennem hogy változzon? Mozgok, evésre is próbálok odafigyelni, csontjaim elég vastagok, nem értem mi lehet a baj:/
Válaszokat előre is köszönöm:)
17L
2017. jan. 17. 07:11
1/6 anonim válasza:
Elhízott :DDDD
Az 56 kiló tömény zsíros, elhízott :DDDD
Ez jó! Mentem! Azt hiszem kiteszem a napi carra! :D
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Orvos mérte? Ha csak ilyen mérleges vacak abba ne bízz.
5/6 anonim válasza:
Az 1-es férfit miért nem veszik ki belőle?? Az nem NŐ!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😁 3-as, a negyedik kére leginkább kicsit keskenyebb csipovel es nagyobb mellekkel szerintem legalabbis, nem orvos mérte csak ilyen mérleg
2017. jan. 24. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!