Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellfájdalom oka mennyire...

Mellfájdalom oka mennyire lehet a menstruáció?

Figyelt kérdés
A mellem is érzékeny, de a bimbók nagyon érzékenyek és fájnak. Fél évig szedtem fogamzásgátlót, most január elején abba kellett hagynom, problémák esetén, újat kaptam, de várnom kell kövi mensiig. Viszont nagyon rendszertelen volt a menzeszem, azért szedtem, és beállt szépen, így hó végén szokott megjönni, de félek, hogy mivel abba hagytam, ezért megint csúszik (nem csak pár napot, volt hogy egy héttel hamarabb is megjött). De mivel holnapután el kell utaznom, ezért gondolkodtam azon, hogy kiváltassam e hamarabb a gyógyszert. Szerintetek ez annak a jele lehet? (nagyon másik esetbe terhesség, de az nagyon kizárandó hisz volt védekezés)

2017. jan. 15. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Fu hat ez eleg kemenyen lehet a terhesseg tuneteinek egyike, menstruacios problema, pajzsmirigy hormon problema, szval ezer fele dolog.

Nem akarok indiszkret lenni de ovszerrel vedekztetek?

En amugy nem tartom valoszinunek a terhesseget, bar nem szeretnek hulyeseget sem mondani. Esetleg vizsgald meg a mehnyakadat hogy mi Vele a helyzet? (Terhesseg eseten felhuzodik (ha mar par hetes kb 2-3) diokemenysegu. A mehnyak nyilasa pedig hatra fele tekint es teljesen zart allapotu. Ha nem tudod elerni konnyeden fekvo testhelyzetben, akkor huzodott fel. Peteeres eseten is sztem lehetsegesek ezek a tunetek (talan a mellbimbo kemenyseg eleg ritka) ebben az esetben a mehszajad konnyen elerheto, ajak tapintatu es nyitott a mehszajad. A mehnyakadon talalhato nyak vizsgalatabol is ki tud derulni 1-2 dolog, ehhez javaslom hogy olvasd el a Billings modszert. Ott mindent szepen leir. :) ne parazz

2017. jan. 16. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Sose vizsgáltam meg magam ilyen módon, azért utánanézek. Egyébként igen, óvszerrel védekezünk. Egészségi dolog miatt tán kicsit jobban aggódom, bár más problémát nem észlelek magamon. Esetleg annyi, hogy előző hónapban volt egy felfázásom, de antibiotikum kellet, azóta semmi.

2017. jan. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!