Mit tegyek a tulsagosan bo feherfolyas ellen?
Nincs szaga, nem viszket, nem faj, es szintelen-feheres, enyhen kremes az allaga. Viszont olyan sok, hogy kb. azt erzem, mindig hogy nedves vagyok, es a bugyim is elazik vagy foltos marad :( Ha nem mozgok, vagy ha itthon vagyok akkor annyira nem eros, de ha utcara lepek rosszabbodik. Probalom kerulni a mindennapi tisztasagi betetet, mert olvastam, hogy karos is lehet, mert nem szellozik rendesen a terulet. Amugy fogamzasgatlot szedek 2 eve kb. , es 3 honapja valtottm masikra. Orvos esetleg ezen a probleman tudna segiteni ?
22/L
A fog. gátló is okozhatja.
Nem ártana elmenned orvoshoz és csináltatni egy hüvelykenet tenyésztést mert okozhatja fertőzés, vagy a hüvelyflóra felborulása is, amit szintén kimutat a vizsgálat.
Szóval persze, érdemes mindenképpen orvoshoz menni.
De az is lehet, hogy teljesen rendben vagy.
Nekem is világ életemben több volt a folyásom. Nem okozta semmi egészségügyi probléma, szimplán ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!