Menstruáció jár puffadással?
Figyelt kérdés
Idáig sosem puffadtam tőle, de most úgy három napja nagyon puffadok. De még a víztől is szinte. Ma jött meg. Lehet a menstruációtól?2017. jan. 13. 20:20
1/4 anonim válasza:
Simán. A vizet tartja vissza a szevezeted azt hiszem, az okára már nem emlékszem, lusta vagyok kiguglizni.
2/4 A kérdező kommentje:
A vízvisszatartást tudom, idáig a végtagjaim dagadtak. Most viszont a hasam van írtózatosan felpuffadva, és fáj is a gázoktól teljesen körbe.
2017. jan. 13. 20:39
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
A menzesz és a PMS változhat. Az alhasi vérbőség okoz ilyesmit amúgy illetve az étkezés, ha kerülöd a csokit, kávét, fűszereset, szénsavasat, savasat ilyenkor akkor valószínű javul a helyzet plusz mozgás is segít rajta!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. jan. 13. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!