Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan használjak tampont?

Hogyan használjak tampont?

Figyelt kérdés

Már rengeteg oldalt olvastam, hogy hogyan kell, stb...... De nagyon nem szeretem a betétet és szeretném tamponra cserélni, de "félek" tőle.... és elég sok kellemetlen dolgom is volt miatta.... pl nem tudtam fürdeni, félrecsúszott, stb...

13 éves lány vagyok, nyilván még szűz

Anyumnak nem tudom említeni, kínosnak érzem nagyon

2017. jan. 12. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Hogy hogy nem tudtál fürdeni? Uszodában? Vagy hol?

Félrecsúszott? Akkor nem jól tetted fel. Nem tud mozogni. Biztosan nem volt elég mélyen felhelyezve. Én szűz koromban nem használtam, szóval azt nem tudom, hogy akkor nehezebb-e feltenni. De el tudom képzelni, hogy azért nem tudod rendesen használni. Minivel próbálkoztál? Mert azt javasolják először. Csak azzal meg az a gond, hogy erősebb vérzésnél nem ér semmit.

2017. jan. 12. 20:30
 2/2 anonim válasza:
100%
Gugolj le es úgy nyomd be. Kisebb tampont vegyél
2017. jan. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.