Lányok, ti milyen ételt szoktatok kívánni mensi előtt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán, hogy néz ez ki, hirtelen kívántok meg nagyobb mennyiségben egyféle kaját, máskor meg rá se bírtok nézni?2017. jan. 13. 13:18
1/12 anonim válasza:
En pont olyankor nem kivanok semmit.
2/12 anonim válasza:
Nálam semmi különbség nincs ilyen szempontból. Pont ugyanannyit és ugyanazokat kívánom, mint máskor.
3/12 anonim válasza:
Én édességet. Nem nagyon vagyok oda a csokiért, heteken át lehet az orrom előtt, akkor sem eszem meg. Aztán jön a menzim és 1 perc alatt megeszem és kell még több belőle.
4/12 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan hirtelen abba is marad az édesség utáni vágyad, mint ahogy előjött?
2017. jan. 13. 13:32
5/12 anonim válasza:
Csoki. :)
Tök ciki a férfi kollégáim már tudják, hogy holnap meg fog jönni, mert egyébként eszembe nem jut csokit enni :D
6/12 anonim válasza:
Amióta fogamzásgátlót használok (7éve) azóta előtte lévő héten mindig édes-sós kombókat, felválva, aztán megjön és elvágták :) Fogamzásgátló előtt semmi ilyesmi nem volt.
7/12 anonim válasza:
Na én vagyok a kivétel, mert én sósat :) Chips, ropi, pisztácia, mogyoró, stb.
De akit ismerek mind édeset kíván, mint az előző válaszolók... anyukám képes mézet enni ilyenkor magában, leül egy kanállal meg egy tálka mézzel és elnyammogja. Egyik barátnőm meg nutellát, üvegből :D
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sok lehetőség van akkor.
Van olyan, hogy valamit abszolút nem kívántok, amit egyébként szerettek?
2017. jan. 13. 14:23
9/12 Metionin válasza:
Általában nem fogyasztok chipset és kólát, menzesz előtt viszont mindig hirtelen megkívánom. De nem veszek, csak gondolok rá, sokat, még álmomban is azt eszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!