Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi fertőzés, felfázás...

Hüvelyi fertőzés, felfázás vagy valami más?

Figyelt kérdés
2 napja kissé viszketek. Ma elmentem volna a nőgyógyászhoz, de ezen a héten szünetel a rendelés. Ahogy hazajöttem elmentem pisilni és iszonyatosan fájt és amikor megtöröltem magam, akkor is fájt, égető érzést éreztem, de kívül. Megittam 3 bögre meleg teát és fél órával később megint elmentem pisilni, de már nem fájt annyira.Most estére megint elkezdtem viszketni. Nem tudom, mit csináljak így, hogy ezen a héten nem rendel a nődoki. Elmenjek a háziorvoshoz, hátha tud vele valamit kezdeni esetleg átküld a laborba ? Valaki járt már így? Nem jó így nekimenni a hétvégének, főleg vizsgaidőszakban :(

2017. jan. 11. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ilyen tuneteim voltak csak mellé még a húgyhólyagom is nagyon fájt. Nálam ezt nőgyógyászati gond okozta tenyésztést is csínáltak de mindent rendben találtak. Azóta kaptam rá egy csomo gyógyszert. De mindenféleképpen keresd fel a nőgyógyászod
2017. jan. 11. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj a háziorvoshoz, mert ez talán inkáb "felfázás", amire antibiotikumot adnak.
2017. jan. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!