Cypromix és fehérje por?
Figyelt kérdés
Mennyire üti egymást a kettő? A cypromixet szedem egy ideje és szeretném kérdezni, baj lenne belőle ha innék rá egy fehérje turmixot edzés után?2017. jan. 9. 20:13
1/4 anonim válasza:
Kérdezd az orvost, aki felírta. Nekem nem javasolta, de szerintem nem ugyanaz a bajunk.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kipattogott az arcom, szőrösödés és stb jó dolgokra kaptam a cypromixet. Előtte edzettem és ment a fehérje is csak le kellett álljak egy sérülés miatt ezután kaptam a cypromixet és szeretnék megint edzeni. De igazad van, felhívom az orvost. Köszi. :)
2017. jan. 10. 08:24
3/4 anonim válasza:
Nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását, viszont a kiváltó okot igen és újra előjöhetnek a tünetek, romolhat az állapotod! A pattik, szőrösödés mögött inzulinrezisztencia van, a nőgyógyászok 95%-a fogamzásgátlóval elintézi (nem az ő szakterületük a kezelése egyébként hanem endokrinológusé!) és az már ha el fogja, akkor elfedi a tüneteket (én is így voltam, egy idő után ugyanúgy pattanások, szőr, zsíros haj), aztán magam jöttem rá a gondra és kezdtem el megfelelően enni, maguktól megszűntek a gondok. Így magánba elmentem IR terhelésre és kiderült, tb-re nem küldtek el az orvosok mert sovány vagyok... Mellékes hogy a fogamzásgátló mellett (főleg Cypro és Diane, emelt ösztrogén miatt) nehéz izmosodni. A fehérje csak akkor megengedett ilyen esetben ha dietetikus megengedi mivel a szénhidrátokra figyelni kell, felszívódás stb. IR-re magánban tudsz terhelést csináltatni amit érdemes hozzáértő endodokihoz elvinni aki ad diétát és ha kell gyógyszert. Ha nem kezelik akkor 2-es diabétesz lesz belőle!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! De tényleg.
2017. jan. 11. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!