12éves lány vagyok, anyukám nem engedi, hogy borotváljam a lábam. Mit tegyek?!
A hónaljamat már kb. 1hónapja borotválom, az elött ilyen krémmel szedtem le. Az volt 11éves koromban. És most nem engedi, hogy a lábam borotváljam.. Sötét a szőröm, és tesin iszonyúan rosszul érzem magam.
Ha leborotválom, muszáj használom rá krémet? Mert ilyesmi nincs itthon. Nagyon kipattogna a lábam? Hogyan tudnám rávenni anyát?
Én 13 évesen kezdtem el nyáron. Akkor is úgy vettem rá anyut, hogy nem vettem fel rövidnadrágot, ezért végül beadta a derekát, hogy ne süljek meg. :D
Még ha nem is szeded le a szőrt, akkor kérdezd meg anyudat, hogy kiszőkítheted-e. Drogériákban lehet kapni szőr szőkítőt. :)
Sok sikert!
Mi tegyél? Köszönd meg neki!!!
Ha apukád hazajött, simogasd meg az arcát, érezni fogod a borostáját. Na, a lábad is pont ugyanolyan lesz, ha rendszeresen leborotválod. Gondolom, ezt meg nem szeretnéd...
Kérd meg a szüleidet, hogy vigyenek el kozmetikushoz gyantáztatni, vagy vegyenek neked egy epillátort pl. a születésnapodra.
Iskola után vegyél egy borotvát, aztán szedd le este. Kendd be testápolóval, senki se fogja észrevenni. Egy borotva nem nagy költség.
20N
Emlékszem, ennyi idősen nekem sem engedte anyukám, úgyhogy fogtam magam, és leborotváltam. Utána már nem nagyon ellenkezett, hanem adott pénzt borotvára. :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!