Egészségügyi vizsgálat lesz az iskolában. Muszáj levágni a nemiszerven a szőrt?
Figyelt kérdés
Egyszer már levágtam de elég macerás,meg utána nem is volt túl kellemes ezért már úgy vagyok vele,hogy amíg nem lássa senki addig nem fogom levágni.Szerintetek nagyon "gáz"lenne ha nem távolítanám el róla?2017. jan. 6. 15:21
1/7 anonim válasza:
Ott se fogja latni senki, nem is ertem
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell szőrteleníteni, ha nem akarsz. Amúgy biztos vagy benne, hogy vizsgálják a nemi szerveteket? Nem szokták.
3/7 anonim válasza:
De hogy kell leborotválnod.Eleve minden vizsgálatot egyesével kellene az orvosnak elvégeznie,tehát más diák nem lehetne ott,ha nem így zajlana,szóljatok ti így szeretnétek.Az orvost meg nem zavarja ha szőrös,igazából az a normális ha van szőrzet.
Nemiszerv vizsgálata lányoknál igen ritkán fordul elő iskolákban,fiúknál gyakoribb.
De nem kötelezhető rá hogy te megmutasd a nemiszerved.
Megmondod hogy ezt a vizsgálatot nem végezteted el de a többit igen.Bármilyen vizsgálatot elvégeztethetsz választott orvossal,tehát saját orvosoddal akár
De honnan vetted hogy azt is megnézik?
Hány éves vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
16.
Nem megnézik,hogy le kell venni a bugyit,hanem amikor nézi a hasam alját akkor lentebb húzza és úgy felemeli akkor meg ugye meglátja.
2017. jan. 8. 08:28
5/7 A kérdező kommentje:
mármint a bugyit húzza lentebb
2017. jan. 8. 08:28
6/7 anonim válasza:
Nem kell leborotválni.Nekünk sose szokta se felemelni,se lejebb húzni diákkoromba a bugyit.A hasnyomkodáshoz nem kell nagyon csak picit lejebb húzni
7/7 anonim válasza:
Nálunk hasnyomkodás sem volt.Én nem szedtem le, viszont a hasamon van egy szőrcsík, azt leborotváltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!