Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két hete késik. Lehetek terhes?

Két hete késik. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szeptember végén voltunk utoljára együtt. Azóta megjött rendesen ( okt, nov, dec) most viszont már két hete késik. Már kB 1 hónapja fehér folyásom van és enyhén görcsölget a hasam. Ugye nem vagyok terhes?

2017. jan. 6. 12:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt annak köszi :)
2017. jan. 6. 14:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Végülis csináltam tesztet, negatív lett :)
2017. jan. 9. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt rajtad kívül elég sokan tudták...
2017. jan. 9. 19:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a tüneti hőmérőzést, ami egy nagyszerű dolog, de egy részét már ismered (a nyákos részét). A hormonmentes.hu-n vannak róla cikkek, de itt összeszedtem, amit érdemes elolvasni: kelenfoldon.blogspot.hu/2017/01/cikluskovetes.html

Segít, hogy tudd, mi történik veled és miért késik a mensi, ha késik. Persze olvasni kell hozzá és időt szánni rá, de megéri. Nekem a mostani a negyedik követett ciklusom és nagyon jó érzés tudni, mi történik velem. :-) Tényleg működik a módszer, nagyon jó szívvel ajánlom. Februárban várhatóan indul megint Janka tanfolyama (hormonmentes.hu), sok hasznos infóval. :-) 27/N

2017. jan. 19. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:

"Azért tettem fel a kérdést hogy megnyugodjak, mielőtt veszek egy tesztet."

Ez egy nagyon gyerekes megnyilvánulás. Jobban kellene ismerned a tested, mint az itteni válaszolóknak, és ha valóban esélyt éreztél a terhességre, akkor elég baj lett volna, ha az itteni válaszadóktól megnyugszol. Ha paráztál, akkor három hónap alatt hogy a fenébe nem voltál képes tesztelni egyet? Inkább vadidegenektől vársz megnyugtatást...

2017. jan. 22. 15:56
 16/16 A kérdező kommentje:

14-esnek köszi szépen, meg fogom nézni! :)

15-ösnek :azért nem vettem tesztet 3 hónapig mivel rendesen megjött! Csak a 4-ben maradt ki. De azóta megjött szerencsére. Nem tudom mi volt ez. El fogok menni dokihoz h megnézzen. Köszi mindenkinek a választ!

2017. jan. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!