Két hete késik. Lehetek terhes?
Ha az együttlét óta már 3x megjött rendesen, és nem csak barnázás, hanem rendes, piros vérzés volt, akkor biztos nem vagy terhes.
A két hetes késés ettől függetlenül nem túl jó, okozhatja hormonprobléma, pl. ösztrogéndominancia.
A 2-es vagyok. Nem tudom, hány éves vagy, de fehérfolyásod vélhetően nem 1 hónapja van, hanem már azóta, hogy nagylány lettél. Legfeljebb korábban nem figyeltél rá. Az normális, ha a mensi után sűrű, fehér a hüvelyváladékod. A ciklus közepén, két mensi között több lesz a mennyisége, tojásfehérje-szerűvé, átlátszóvá, nyúlóssá válik. Ekkor vagy a legtermékenyebb. Amikor ez elmúlik, a következő mensiig újra kevesebb, fehérebb lesz, már nem nyúlik.
A fehérfolyás tehát nem egészségügyi probléma. Baj csak akkor van, ha sárgássá, zöldessé, rossz szagúvá válik: ez fertőzésre utal.
Ha szeptember végén történt volna megtermékenyülés, akkor most már legalább 16 hetes terhes lennél, egy ideje észrevehetően gömbölyödne a hasad, szóval ...
Egyébként a ciklusod nem svájci óra, nagyon sok dolog hatással van a rá; például a stressz is.
A beszólogatók kíméljenek. Azért tettem fel a kérdést hogy megnyugodjak, mielőtt veszek egy tesztet. Amúgy 12hetes lennék max de gondolom akkor rosszullétek is lettek volna.
Mondjuk a hasam az nőtt picit hiztam is de elég sokat ettem decemberben lehet attól van. Holnap veszek egy tesztet hétfőn meg elmegyek dokihoz az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!