Ismer valaki jó és megfizethető nőgyógyászt Budapesten?
Figyelt kérdés
Enyhe hüvelyi folyásom van (lehet, hogy normális, nem tudom) rég óta, de nem okoz semmi kellemetlenséget, azon kívül, hogy a bugyimon foltot hagy, tehát nem viszket és nincs furcsa szaga sem. Néha viszont megerősödik, például miután sulis mosdóban pisilek (emiatt nagyon ritkán használok ilyen mosdókat). Ilyenkor erősödik a folyás, és viszketek, fura szaga viszont ekkor sincs. Voltam már ekkor nőgyógyásznál, kaptam több fajta gyógyszert, de nem használt. Jelenleg nincs ilyen erős folyásom, de kezd zavarni az a folyás is, ami alapból van. Van egyáltalán bajom vagy normális ez?
Mindenesetre nőgyógyászt keresek, hogy egy szakértő vizsgálja meg a problémámat.
2017. jan. 2. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!