Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet formasabb alakom?

Hogyan lehet formasabb alakom?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, 172 cm es 73 kilo. Nem latszik igazabol rajtam, hogy sulyos lennek, de szeretnek egy kicsit formasabb lenni. Egyaltalan nem szoktam sokat enni, sot egyre kevesebbet eszek az utobbi idoben, megsincs lapos hasam, ellenben a mellem es a fenekem lapos. A celom egy lapos, izmosabb has elerese, illetve formasabb fenek, na de hogyan? Probaltam mar mindenfele modszert edzesnel, de valahogy sosem jott be egyik sem. Sajnos idom nagyon keves van hetkoznap, hetvegen meg plane. Tudnatok nekem mondani esetleg olyan edzestervet, ami nektek bevalt, vagy ami tenyleg hatasos, es napi 10-15 percnel nem tart tovabb?
2017. jan. 1. 16:48
 1/1 anonim válasza:
Minden nap 50 gugolas 1-2holanp es a fenekedno :) Vagy 10 felules naponta nem nagy dolog :)
2017. jan. 1. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!