Nem tudom lenyelni a gyógyszert, valakinek tippje?
Nem írtad, hogy milyen gyógyszer ez pontosan, sajnos nem mindegyiknél lehet a fenntebb írtakat megcsinálni, összetörni, kilyukasztani stb.
Gyógyszertárban segítenek biztosan. Lehet pl gyomorvédő réteg a kapszulán, hogy ne a gyomorban essen szét, hanem később. Ha a hatóanyag érzékeny a gyomorsavra, akkor már ott szét fog esni és nem fog hatni. Ha pl a gyógyszer neve után ott van, hogy 'gyomornedv ellenálló kemény kapzula' akkor biztos hogy nem szabad szétszedni.
Nekem ha nagy tablettát kell bevennem sűrűn veszem a levegőt, hogy meggyőződjek róla hogy bevétel közben végig kapjak levegőt. És nagyon sok vízzel veszem be.
Hiàba, fél óráig készülök rá, nagy levegőket veszek, benedvesitem a gyógyszert és a nyelvemet is hogy jobban csússzon de vissza öklendezem vagy ha le is megy, sokáig levegő utàn kapkodok és nagyon erősen ver a szivem olyan rossz... úgyhogy tegnap óta nem veszem be, kilyukaszto
m ami benne van...fèlek hogy megfulladok..
Progeszteron Exeltis (vagy mi..) lágy kapszula. Nincs odairva amit mondtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!