FájnI fog, vagy Én talán megúszom?
Figyelt kérdés
Orvosnál voltam múlt hónapban, talâlt egy cisztát, ami 4,4cm -es.
Azt olvastam 3cm alatt nem nagyon foglalkoznak vele, es akkor meg nem is nevezik cisztának (igazábòl)
Szoval..az enyem ugye joval felette van, verzessel nem mult el, most voltam (tegnap) ujra dokinál. 4cm re csökkent, a dokim írt fel norcolutot rá. Azt mondta legyen otthon fàjdalomcsillapítò, mert a norcoluttòl nem felszivodik, hanem kipukkan ùgymond. Menzesszel tàvozik es pont határeset a mèrete. Nagyon fàjhat majd. Van itt valaki aki ismeri a helyzetet? Tapasztalat? Mit tegyek/tehetek , ha nagyon fàj?.melegfurdo/ melegpalack?
2016. dec. 30. 14:52
1/2 anonim válasza:
Ez miatt nem lesz fájdalmasabb a menstruációd.
2/2 A kérdező kommentje:
Tavaly fájdalmasabb volt hasonlo cisztaval. Szeretnem meguszni
2016. dec. 31. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!