Nemtudom terhes vagyok e. Terhesség okozhat hasmenést?
Figyelt kérdés
Nekem normális volt a székletem.De nemrég szorulásom volt.Most meg napok óta hasmenésem van.Fájnak a melleim. November óta.Októberben menstruáltam.Novemberben nem jött meg.Dec.1.-én volt.S hó közepe fele annyi volt ,h megtöröltem magam.Azóta folyamatosan fájnak,érzékenyek a melleim.S nemtudom mitől megy a hasam.... Szerintetek?2016. dec. 28. 13:01
1/7 anonim válasza:
Hasmenásed inkább vírustól van. A terhesség nem okoz hasmenést.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom,h inkább vírus.De olvastam ilyet.S annyira szeretnék már gyereket.Jobb ha elhesegetem még a gondolatot is.Mindíg szórakozik a hormonom... Olyan jólenne egésségesnek lenni.. :( Más egy rakás gyereket szül.
2016. dec. 28. 14:50
3/7 anonim válasza:
Ettől függetlenül még lehetsz terhes is. Tesztet csináltál már?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem .Kicsit várok.Megnézem megfog e jönni.Azért kérdezgetek itt,mert sok nő,sok tapasztalat.Persze tudom,h mindenkinek más.A legjobban azért reménykedem,mert soha nem volt ilyen,h folyamatosan érzékeny legyen főleg a bimbó körül a mellem.Meg nyomásra is fájjon.
2016. dec. 28. 19:47
5/7 anonim válasza:
Ez a bimbó körüli érzékenység, fájdalom jellemző a terhességre. Csinálj tesztet!
6/7 A kérdező kommentje:
A teszt negatív lett.
2017. jan. 17. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!