Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyanak hogy...

Hogy mondjam el anyanak hogy mar megjotz?

Figyelt kérdés
Tegnap (2016.12.24) megjott az 1. menstruaciom. Igen, karacsonykor... "Nagyon szerencses vagyok". Azt szeretnem megkerdezni, hogy hogy mondjam el anyamnak? Regebben beszelt velem errol.. De en akkor is felek neki elmondani! Betet nincs otthon, es mivel karacsony van, az uzletek sincsenek kinyitva, szoval betetet se tudna nekem venni... Mondjam el neki kesobb? Vagy ma? Hogy mondjam el? (bocsanat a helyesirasi hibakert)

2016. dec. 25. 15:26
 1/4 anonim válasza:
100%
Mivel ez nem bűn, hanem egy természetes női dolog, valahogy így add elő. :Anya, megjött életem első menszije. Adhatnál tampont a tiedből, vagy vattát.
2016. dec. 25. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk mindig van otthon legalább három havi adag betét és tampon. Kizárt, hogy nálatok nincs. Így jelentsd be: "Anya, tegnap megjött, de csak ma jöttem rá, hogy ez az.". Azt mondjuk nem értem, hogy nem vérezted össze tegnap óta minden ruhádat... Elég undorító, hogy összemenstruálsz mindent szó nélkül ahelyett, hogy kérnél betétet. Ez egy teljesen normális dolog.

20N

2016. dec. 25. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
figyelj , mond el nyugottan , es neked meg szerencsed van hogy tudtal rola , de nekem milyen erzes volt az mikor megjott azt sem tudtam mi az ! hany eves vagy ? en mar 11 eve mesntrualok , 10 es fel evesen jott meg , anyum nem mondta el akkor nekem
2016. dec. 25. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Karácsonyra megjött a mikulás:)

Piros betűs napok a piros betűs ünnepen:)

Bocsi ezeket muszáj volt, ezekkel nyugtatom magamat is, nekem ma jött meg. (nem először)

Boldog karácsonyt emberek!

2016. dec. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!