Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyanak hogy...

Hogy mondjam el anyanak hogy megjott?

Figyelt kérdés

Anya nem beszel ilyenekrol. Nemis magyarazta el ezt a menstruacios dolgot.

Ma reggel fajt a hasam es kimentem a wcre lattam hogy veres a bugyim.. Talaltam betetet es hat beraktam.. Olyan ciki..annyira felek elmondani neki. Anya az nem olyan min a tobbi anya. Dedmamam meselte hogy anyanak az anyja se magyrazta el anyanak ezt a lanyos dolgot es magatol jott ra.

Szoval hogy mondjam el neki, annyira felek😖

2016. aug. 30. 12:24
 1/8 papagenou ***** válasza:
Furcsa, hogy ő ilyen, de szerintem nyugodtan beszélj vele, mégiscsak az édesanyád. Ha rosszul reagál, az régen baj.
2016. aug. 30. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ne mondj neki semmi különöset, ha nem lehet vele ilyenekről beszélni.

Csak simán közöld, hogy anya vettem ki a betétedből meg megjött. Vegyél nekem is. Vagy ha adsz pénzt, megveszem magamnak.

Gondolom, a suliban már sokszor volt szó a mensiről és azért te már képben vagy. Ha nem, akkor a neten is rengeteg leírás van. De persze itt is kérdezhetsz.

2016. aug. 30. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak simán, hogy anya, nagylány vagyok, nekem is megjött. Természetes dolog. Ne érezd cikinek. Csak mondd el, valószínűleg ha eddig se mondott semmit akkor csak rábólint, te meg elvonulhatsz. Interneten bármit megtalálhatsz ha kérdésed van, de nekem is írhatsz privátban, szívesen válaszolok :)
2016. aug. 30. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem értem mitől félsz? Anyád is menstruál, nem fog túlságosan meglepődni hidd el. Elmondod és kész, minden nő menstruál minden hónapban és ezt nemhogy a nők, de még a férfiak is tudják.
2016. aug. 30. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valaszokat.

13esfel vagyok. Az iskolaba tudtam meg. De a nagyobb unokatestveremtol kaptam egy konyvet az ilyenekrol. Anya szinte dugdossa tolem. Nemsoka iskola es hat en igy hogy menjek..

2016. aug. 30. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogyhogy hogy menjél iskolába? Egyrészt, ha ma jött meg, addigra vélhetően már alig lesz, másrészt meg minden lány/nő ugyanúgy él és csinálja a dolgát akkor is, amikor havonta egyszer pár napig menstruál.

Az pedig, hogy hogyan mondd el... Ha el akarod (ilyen anyának nem muszáj amúgy), akkor: "anya, megjött."

2016. aug. 30. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát azért kell tőle betétet kérni, hogy legyen és tudj normálisan csinálni mindent.

Ami szerintem még fontos, hogy milyen gyógyszert lehet szedni, ha nagyon görcsöl a hasad.

Én ezt a két dolgot beszélném meg.

2016. aug. 30. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Ilyen anyával nem osztanám meg ezt az örömet, hogy nagylány lettem. Viszont a saját érdekedben mindenképpen kell egy olyan felnőttet keresned, akivel őszintén tudsz a női dolgokról, később a szexualitásról beszélgetni.

Ha szükséged van betétre, akkor ezt célszerű anyukáddal közölni. Lehet, hogy ezek után ő maga fogja a beszélgetést kezdeményezni.

2016. aug. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!