Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szakaszos menstruáció mitől...

Szakaszos menstruáció mitől lehet?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 28-30 naposak a ciklusaim, de az utóbbi, nem olyan volt mint általában. Ezalatt azt értem, hogy az erősebb napjaimon, az egyik tampon teli volt, a következő ami ugyanaddig volt fenn, épp hogy csak elszíneződött a vége. Valamint kevesebbnek is tűnt, mint általában. Végig ilyen szakaszos volt, és kevesebbnek is tűnt, mint a korábbiak. Miután elmúlt csináltam tesztet, de az negatív lett. Tehát ha nem terhességtől, akkor mitől lehetett? Volt valakinek hasonló?

2016. dec. 22. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy egy napig vérzett, két napig nem, aztán megint egy napig, aztán egy napig nem, aztán megint valamennyit, majd elmúlt. Ki tudja mitől volt.
2017. febr. 11. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!