Menzesz késleltetés?
Figyelt kérdés
Olyan bajom lenne, hogy szilveszter előtt egy nappal jönne meg, vagy pont szilveszterkor, és mivel megyek el egyik barátnőmhöz, nem szeretnék folyamatosan wc-re járkálni, mivel nekem nagyon erős (családi öröklődés). Van valami módszer amivel lehetne késleleltetni egy picit?2016. dec. 21. 17:39
1/7 A kérdező kommentje:
És 14 éves lány vagyok.
2016. dec. 21. 17:40
2/7 anonim válasza:
Ha nagyon erős, használj több cseppes betétet, és tegyél fel egy tampont is. Nem kell azért fel óránként WC-re járkálni. Késleltetni nem tudod, mivel nem tudsz a hormonjaidra hatni.
20N
3/7 anonim válasza:
Van akik azt mondjak, c vitaminnal lrhrt tolni.. de ez inkabb csak ilyen mendemonda, tudomanyosan nincs alatamasztva..
bar..egyszer amikor mar napok ota kesett es kezdtem ketsegbe esni, hirtelen eszembejutott, hogy az elozo egy hetben eleg sok c vitaminos cukorkat ettem..mert fincsi volt :D
lehet hogy nincs semmi osszefugges, de egy próbát megér, artani nem fog.
szoval c vitaminra fel!:D
4/7 A kérdező kommentje:
1-es a betétet nagyon nem szeretem, olyan mint ha belennék tojva szóval az felejtős, de azért köszönöm! :)
2-es, rendben köszönöm megpróbálom!:D
2016. dec. 21. 18:11
5/7 anonim válasza:
Akkor kit használsz, amikor menstruálsz?
6/7 A kérdező kommentje:
Tampont, mivel betétben mindig eláztam, szóval már 3 éve azt.
2016. dec. 22. 10:53
7/7 anonim válasza:
Akkor használj nagyobb tampont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!