Menstruációs tölcsér vagy mosható betét a jobb, higiénikusabb?
a tolcser,ha minosegit veszel, olyat, ami ellenorzott muanyagbol keszult, nem ilyen 300 ftos aliexpresses...stb.
egyebkent mind a ketto maceras, a kehely nyilvanos helyen cserelve is, meg a moshato betet is.... hova rakod a moshato betetet, amit kicserelsz? fuj fuj...
Vannak direkt erre a célra készült tasakok, szóval az nem olyan nagy gond.
Intimtölcsérből hányat kell venni egy ciklusra?
Én intimtölcsért használok és mellé kis nedvszívó képességű mosható betétet. (előtte tampont használtam tisztasági betéttel, hogy pár cseppet felvegyen, ha szükséges. most hasonló a felállás)
egy fokkal bonyolultabb, mint az eldobható dolgokat használni, de hamar bele lehet jönni. a tárolásában abszolút nem látok nehézséget. (szerintem a csak betét kicsit macerásabb lenne, de van aki meg nem szereti eleve a tampont/intimtölcsér, stb. műfajt, viszont újra felhasználhatót szeretne, vagy egyéb okból preferálja a textilt. annak biztos az jobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!