Fogamzasgatlo mikor gyengiti a verzest?
Eros verzesre kaptam.
Lassan egy honapja kezdtem el szedni menzesz elso napjatol. Es ma jott meg.. de meg eleg eros most is sajnos :(
Mikor lesz mar jo? :)
Sok nőnek lesz kevesebb vérzése tőle, de ez nem törvényszerű. Lehet, hogy neked pont más jó (vagy rossz) hatása lesz. Én mondjuk tuti nem szednék azért fogamzásgátlót, mert sok a vérzés. Védekezés miatt szedem, de nekem például rövidebb a vérzés ideje, és jóval kevesebb is.
20N
Jo, nyilvan o az orvos.
Es amennyre en szoktam verezni az nem normalis es elviselhetetlen.. ezert irta fel.
De nem ez volt a kerdesem.
Korulbelul akkor mikorra csokkenhet?
Neked mennyi idobe telt?
Ez csak egy járulékos mellékhatása a tablettának mint pl a bőrre-hajra való hatása is, van akinek segít, van akinek pont előhozza a pattikat, erősebb vérzés, fájdalom.
Én pl két fajta tablettát szedtem sokáig, egyiknél se csökkent a vérzésem mennyisége, csak 3nappal lett rövidebb (8 helyett 5) és a másodiknál még pattanásos is lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!