Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzasgatlo mikor gyengiti...

Fogamzasgatlo mikor gyengiti a verzest?

Figyelt kérdés

Eros verzesre kaptam.

Lassan egy honapja kezdtem el szedni menzesz elso napjatol. Es ma jott meg.. de meg eleg eros most is sajnos :(

Mikor lesz mar jo? :)

2016. dec. 16. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok nőnek lesz kevesebb vérzése tőle, de ez nem törvényszerű. Lehet, hogy neked pont más jó (vagy rossz) hatása lesz. Én mondjuk tuti nem szednék azért fogamzásgátlót, mert sok a vérzés. Védekezés miatt szedem, de nekem például rövidebb a vérzés ideje, és jóval kevesebb is.

20N

2016. dec. 16. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Jo, nyilvan o az orvos.

Es amennyre en szoktam verezni az nem normalis es elviselhetetlen.. ezert irta fel.

De nem ez volt a kerdesem.

Korulbelul akkor mikorra csokkenhet?

Neked mennyi idobe telt?

2016. dec. 16. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem már az első vérzés kevesebb volt. Lehet, hogy neked egyáltalán nem fog.
2016. dec. 16. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez csak egy járulékos mellékhatása a tablettának mint pl a bőrre-hajra való hatása is, van akinek segít, van akinek pont előhozza a pattikat, erősebb vérzés, fájdalom.

Én pl két fajta tablettát szedtem sokáig, egyiknél se csökkent a vérzésem mennyisége, csak 3nappal lett rövidebb (8 helyett 5) és a másodiknál még pattanásos is lettem.

2016. dec. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!