Vannak itt olyan lányok, akik egyszerűen azért használnak betétet mert azt jobban kedvelik!?
hát ha azt veszed, hogy leülsz a vécére nyitott méhszájjal, akkor a betét ami fertőzésveszélyesebb, nem a tampon.
amúgy én ha dolgozom tampont használok, viszont mikor itthon vagyok és tudom hogy nem megyek sehova betétet.
Szerintem ez csak kényelmi kérdés. itthon meg tudok mosakodni többször is, viszont melóhelyen nem, és azért a betétnél csak a véres betéten ücsörgök x órát.
De kinek mi jön be.
Igen a nyitott méhszájnak biztosan jobbat tesz az ha felnyúlkálsz magadba mint az, hogy a hüvelyedbe nem is megy bele semmi...
Eleve alap higiénia, hogy nyilvános helyen nem ülsz a wc-re, de ilyen emberrel inkább nem vitázom.
Én is betétet használok. Nőgyógyászaton voltam sokáig gyakorlaton és túl sok betegséget láttam amit tampon okozott. Megjegyzem, betét okozta fertőzést egyet sem.
Használtam tampont egy darabig, de amit láttam... Soha többet, köszönöm.
+ a vége
de gondold át a betétcsere és a tamponcsere procedúráját...spec én csak guggolva tudom feltenni a tampont, ezt egy szűk, és koszos nyilvános wc-ben kivitelezhetetlen
13:58 Miket láttál?? :O
Köszi az eddigi válaszokat!:D
Egyébként én is felváltva használom, mert hát mindkettőnek vannak előnyei..
Én általában betétet használok. Csak akkor váltok tamponra amikor úgy érzem, hogy kényelmesebb lenne. Például amikor a suliban kúpert futunk, vagy úszni megyünk és nem akarok a parton tornázni.
Én ezt a véres betéten ülést úgy szoktam megoldani, hogy a táskámban mindig van egy 10 darabos nedves papírtörlő és amikor betétet cserélek akkor letörölgetem magam ott lent és akkor máris olyan tiszta vagyok mint reggel.
Szerintem ez így higiénikusabb mert nem minden iskolában van szappan, hogy rendesen megmossuk a kezünket a tamponcsere előtt.
Végül is mind a kettőnek meg van az előnye és hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!