Csalika00 kérdése:
Mit csináljak ha fáj/viszket a puncim? Csak ahol a szőr van felül
Figyelt kérdés
Leborotváltam a szőrt és egy idő után mikor már egy kicsit megnőtt szúrni kezdett egy kicsit (pl mint a szakáll XD ) és gondoltam hogy á ez csak a mérete miatt van, hagyom hogy nőjön és akkor nem fog fájni. Hát hagytam is de mivel minden nap használok tisztasági betétek lehet kicsit bepált? Gond hogy minden nap használok? Most viszket és pirosas a szőr tövénél. Lehet hogy ilyen szőrtüszős gyulladás? Mivel kenjem? Fertőtlenítsem? Am elég kellemetlen mikor suliban vagyok és egyszer csak elkezd viszketni a sunálm XD. A válaszokat előre köszönöm2016. dec. 12. 21:21
1/2 anonim válasza:
"mivel minden nap használok tisztasági betétek lehet kicsit bepált? Gond hogy minden nap használok?"
Látod, hogy gond. Semmi értelme. Így nem tud megfelelően szellőzni. Azért jó a pamut alsónemű, hogy tudjon.
2/2 anonim válasza:
Kérd meg az egyik barátodat, hogy "véletlen" csapjon oda bottal, hátha elmúlik a viszketés tőle, és így nem cikiznek ki hogy te vakarod meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!