Anya leszidott, mert felfáztam, mit csináljak? Tényleg én teheték róla.
Amúgy is nagyon idegesek rám, mert influenzás voltam/vagyok. Azt mondja, hogy biztos ezt is azért csinlom, hogy ne kelljen iskolába mennem.
Nem is beszélnek velem emiatt. Teljesen kivagyok, még tanulni sem tudok. Azért is szidnak, mert éjszaka sokszor kelltem fel wc-re, emiatt.
Sokszor igen, rossz nézni hogy egy-két csaj milyen könnyű cuccokban jár télen, rövid dzsekiben pl. mennyire nem óvja a veséjét. Anyám mondogatta nekem és húgomnak is hogy az ilyen nők lesznek már 30 évesen "hugyosok", szexi rövid ruhákból, partnerek gyakori váltogatásából eredő betegségek miatt.
Ha ilyen rövid ruhákat hordasz, akkor anyád is lehet hogy hasonlóan gondolkodik.
Nekem meg az a halálom mikor kilóg a bokájuk télen. És nem csak csajoknak már, hanem tegnap egy pasit is láttam. Hát undorító decemberben.
Szóval ha nem öltözködsz normálisan, kilóg a derekad, a bokád vagy bármid, akkor anyukádéknak igaza van.
Amúgy meg egy leszidástól nem kell kiborulni, meg tanulni is lehet. Biztos nem tudnak éjszaka pihenni mert járkálsz, ők meg dolgoznak.
Pont, hogy ők kellnek hajnalban és csörömpölnek. Én csak párszor kimentem wc-re, ennyi. Szerintem a pisilés olyan, ami muszáj.
Otthon nem mindig van rajtam zokni, de a derekam sosem lóg ki és nem is rövid a kabátom.
Nem sima leszidás, hanem a hátam mögött szidnsk és nem szólnak hozzám.
A "felfázás"nak nem sok köze van a hideghez,mert nem alulról fázik fel az ember, ezt baktérium (E.coli) okozza, ami a végbél felől jut el a steril húgycsőhöz, ahonnét felszálló gyulladás alakul ki.
Ülhet valaki hidegen stb órákat se fog felfázni max megfázni (nálunk a suliba sokszor volt 16-18fok és abba ültünk 8órát és megfázásos betegségek lettek belőle, hólyaghurut nem), miközben elég egy rossz törlés és hólyaghurutja lesz. Sőt szexuális életnél elég szex után nem elmenni pisilni vagy eleget inni ami kimosná a bacikat.
Nem tudom min csodálkoznak a szüleid, mindenki beteg kb vagy átesik rajta, tombol még a rota vírus is és sok szülő is beteg, felénk is először a gyerek, majd a szülők, mellette mindenki takonykóros, nem lehet elkerülni se kb, én is már 2x voltam beteg (23éves vagyok, a csoporttársaim 80% betegen jött be mert hogy az az napi pénz, igazolással simán megkapják de nem, 4nap múlva én is az lettem... aki beteg maradjon otthon, ne fertőzzön!)
Igyál nagyon sokat hogy a húgycsövedből kimossa a bacikat, meleg ülőfürdő és tőzegáfonya- vagy vörös áfonyalé, ha 2-3nap múlva nem lesz jobb akkor pedig doki mert antibiotikum és vizelettenyésztés kell,nem játék ha nem múlik! Akkor szólhatsz az orvosnak hogy mondja el anyukádnak mi az a "felfázás" és mennyire lehet direkt összeszedni.
Ezt magyarázd meg az olyan szülőknek, mint az enyémek. 38,9 volt a lázam, sírtam, mert olyan rosszul voltam, de behajtott az iskolába. Mindezt úgy, hogy előző nap haza kellett jönnöm előbb. Akkora bűn nekik a betegség, mint egy emberölés. Persze, ha a kutya a beteg, azt nem bántják, hanem ápolják. Ezeknek nincs lelkük.
Anya megenyhült és vett nekem gyógyszert, de még mindig mérgesek és engem szidnak folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!