Iszonyúan felfáztam, csak csíp és pisilnom kell. Mit csináljak vele ilyenkor?
Pénteken voltam a hasmenéses vírus miatt orvosnál, nem gáz, ha most meg emiatt megyek? Ügyeletre lehet menni emiatt?
3 napja ez van, de most már elviselhetetlen. Mondtam a szúleimnek, de nem érdekli öket. 4 éve már véres volt a pisim, azt én magam gyógyítottam ki, mert akkor sem törődtek velem.
Hat nekem ilyenkor csak az antibiotijum segitett.esetleg kiegesziteskeppen afonya kivonatos es szirup vagy tabletta.de ilyen merteku felfazasnal sokat magaban nem er.en sokszor vagyok alulrol felfazva tudom mit beszelek.ne jatsz vele mert ramehet a veseidre is sot meg
meddoseget is okozhat.menj
orvoshoz.tokmindegy ki mit mond orvos
azert van hogy kezeljen.ugyeletre is lehet menni siman fokeg hogy nagyon faj.menj mielobb.
Nem tudok aludni, annyira rossz. Azért kellenek a szüleim, mert kell ez engedélyük, hogy ne kelljen iskolába mennem.
Mondtam anyának, de ő szószerint leüvöltött és, hogy az orvos is hülyének fog nézni. Pluszban hozzá, itt a megfázásom is, köhögök.
Így meg csak szenvedek. Kegyetlenül áj.
Mit mindjak az orvosnak? Vagy a patikban is lehet venni valamit, mert apa borzasztó mérges lesz! Vagy próbáljam megint magamat kigyógyitani itthon, hogy béke legyen?
Nem engedtek anyáék és beszólogatnak. Nem tudom mit csinálok, mert lecsesznek, ha éjjel kimegyek wc-re, azt hiszik csak szórakozok.
Apám egy "roh.dék", azt sem tudja, hogy mi a felfázás és mivel jár. Azt hiszi azért mondom, mert lógni akarok, nagyon sokat iszik mostanában.
Vettem tőzegáfonyát, hátha használ. Ha nem, titokban elmegyek az oroshoz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!