Parommal sexeltem es azutan ejjel arra keltem hogy majd bepipilek es iszonyuan fajt. Mintha felfaztam volna. Mi lehet a gond?
Valószínű felfázás, ami egyébként a húgyúti rész fertőzése, és valóban elősegíti a szex.
Az a legokosabb, ha elmész vele orvoshoz, lehet hogy csinál egy kenettenyésztést, plusz kapsz gyógyszert, amitől elmúlik és nem szenvedsz tovább.
Egyértelműen fertőzés-gyulladásról van szó.
Irány az orvos!!!!
Első tippem a bakteriális húgyhólyaghurut, igen, köznyelven felfázás! És ez magától nem múlik el, erre antibiotikumos kezelés kell!
Húgyhólyaggyulladásod van, aminek a megtévesztő népi elnevezése a felfázás, bár nálad köze nincs hozzá. Bakteriális fertőzés, szex közben gyakori (annak idején nászutas betegségnek is hívták egyébként). A dörzsöléstől olyan baktériumok kerülnek a húgycsöved közelébe, amelyek természetesen tagjai a bélflórádnak, természetesen az anusod környékén is ott élnek. Ezek a bacik szépen felvándoroltak a húgycsöveden és jó kis gyulladást hoztak létre. Nekem is sokszor volt ilyen a kapcsolatunk elején.
Kezelés: csak antibiotikummal lehet és javasolt is. Még mielőtt ascendál a veséd felé, akkor kapsz jó kis vesemedence gyulladást.... Ha nem bírod ki hétfőig, nyugodtan menj el ezzel az ügyeletre, én is számtalanszor voltam már. 99%ban E.coli okozza, sokszor nem is tenyésztik, mert annyira jellegzetes.
Továbbá, hogy megelőzd: minden alkalom után (bármikor legyen az) menj el pisilni. Akkor is, ha csak pár csepp jön ki. Így kimosod onnan a bacikat. Illetve tarts otthon Urzinolt, ha vmiért nem sikerült mégsem pisilned, vegyél be 1-2 darabot.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!