Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt meg valaki igy? Termeszet...

Volt meg valaki igy? Termeszetes ez?

Figyelt kérdés

Aug 23an volt csaszarom kb 6hetig vereztem . 1 het kimaradt es megint. a vedono mondta hogy ez a havi. Utana rendesen megint megjott nov elejen. 5napig tartott .

Most viszont 1 hete semmi. Tesztek negativak .. volt meg valaki igy?

(Terhesseg elott rendszertelen volt csak fogamzasgatlo segitsegevel jott meg )

2016. dec. 12. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szules utan a szervezet meg jo ideig nem all vissza a normalis kerekvagasba. Nekem is volt hasonlo, normalisan vegul csak 7 honappal szules utan jott meg minden honapban. Ha szoptatsz, az megjobban bekavarhat. En szoptattam.
2016. dec. 12. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:

En sajnos nem szoptatok .. :(

Es akkor addig fogamzasgatlassal sem erdemes probalkozni ha legkozelebb megjonne valamikor es tegyuk fel elkezdenem ?

2016. dec. 12. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Errol a nogyogyaszod kerdezd hogy milyen lehetosegeid vannak ha meg nem jott meg normalisan. Mi ovszerrel vedekeztunk.
2016. dec. 12. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget. Ma reggelre megjott. :) picit megnyugodtam . Keddre van idoponton haziorvoshoz. ( angliaban elunk) nala majd rakerdezek
2016. dec. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!