Hogy spórolhatnék jobban menstruációkor? Kb 2 csomag betét elmenne. Most azt találtam ki hogy mar nem hasznalt lepedőket felvagdosok es azt teszem oda itthon, mit kehetne még odatenni?
Amiket ruhákat szétvagdosnál inkább ad el.
DE egy csomag betét 500-600Ft(kínai always), T.escóba nagyobb kiszerelés 800-900FT.
Ne ezen akarj spórolni, mert lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz, átázol, és feszenghetsz egész nap.
Ezen nem érdemes, hidd el.
Miért drága a WC papír, amikor úgy lopod?
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__rezsi__8287795-hogyan-..
Ez már betegség.
Van masfajta is itthon puhább. Azt már próbáltam. De azzal tényleg nagyon sporolok nem éri meg.
Ruhákat azert nem adom el mert nem igazan veszik meg. Bar szoktam eladni de mondjuk van havi max 2-3 eladasom jófogason az nem sok. Régen olxen jol porgott naponta adtam el cuccokat.
Még arra gondoltam ha szaraz leveleket gyűjtenék és azt csomagolnam ruhaba akkor kevesebb ruha kellene. Probaltatok mar?
Mert azert van olyan ruha amit sajnalok.
Ha valakit erdekel regen rengeteget koltottem ruhakra igy rengeteg a ruham.igy ban amiket ha nem hotdok is el sajnalok erre.
Viszont annyi ruham van hogy arra mar az eletben nem kell költenem.
Aliexpressen kb 300ft egy menstruációs kehely, évekig jó és meg lehet szokni, jobban megéri mint egy valag drága ruhát tönkrevágni, plusz ha anno ennyire burzsulykodtál ne a személyes higiéniádon spórolj.
Vagy vegyél menstruációs bugyit, van benne brutál belevarrt betét és ki lehet mosni
MOSOGATÓSZIVACS!!!
Ugyanúgy feldugod,mint egy tampont,azután nem kicseréled,csak kimosod,kinyomkodod belőle először a vért,utánna a vizet és vissza felteszed.
Ja néha azért főzd ki,hogy a bacik elpusztuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!