Hogy spórolhatnék jobban menstruációkor? Kb 2 csomag betét elmenne. Most azt találtam ki hogy mar nem hasznalt lepedőket felvagdosok es azt teszem oda itthon, mit kehetne még odatenni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 21:37
11/30 anonim válasza:
Régen (nem is olyan régen, még a háború környékén is) vatta sem volt. Akkor a nők rongyokat használtak. Úgyhogy megtehed ezt most is,de messze nem olyan a nedvszívóképessége,mint a betétnek.
12/30 A kérdező kommentje:
Köszi akkor a régi ruhákat is felvagdosom. Talaltam rengeteg gézt is esetleg ami hem pamut anyag azzal bezekerem csak gézbőo nincs olyan sok
2016. dec. 10. 22:12
13/30 anonim válasza:
Elsőre gondolom, soknak tűnhet az ára, de szerintem vegyél egy menstruációs kelyhet, tudtommal, ha megfelelően tisztítja az ember, akkor évekig lehet egyet használni.
14/30 A kérdező kommentje:
Nekem mar csak max 10 évet kell kihúznom nem érdemes arra beruházni
2016. dec. 10. 23:05
15/30 anonim válasza:
Kb. 10-12 hónap alatt behozza a havi két betét árát, 10 évre szerintem már bőven megérné beruházni rá, de te tudod.
16/30 A kérdező kommentje:
Te használod? Mert utánanéztem nekem elég idegennek tűnik. Tampont sem szeretem ha ingyen lenne sem kellene rossz magamban nyulkálni.
2016. dec. 11. 01:33
17/30 anonim válasza:
Lehet kapni barhol nagy nem atazos alaleteket amiket babak ala raknak vagy betegek ala.azokat szet lehet nyirogatni es nem azik at.kb 10 drb-os 1500ft-ert van es egy darabbol szerintem 20 drb siman kijon
18/30 anonim válasza:
A nem atazosnak semmi ertelme, hisz ha nem az szivja fel a vert, akkor majd a ruha. De szerintem olcsobb a betet /vattaval, mint folyton mosni.
19/30 anonim válasza:
Lehet kapni kész varrt többször felhasználható betétet. Nézegess a neten, és ha ügyes vagy, varrd meg! Egyébként sokan felnőttünk vattán, és nem lett semmi bajunk.
20/30 anonim válasza:
Menstruációs kelyhet rendelsz a netről és évekig jó.Én is a netről rendeltem postával volt kb 600 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!