Szex utáni pecsételő vérzés?
Figyelt kérdés
Rózsaszínes-nyálkás dolog. Kb. 6 alkalom óta van. Mitől lehet? Másnál is volt hasolnló? Aggódom, nem tetszik ez nekem...hétfőn orvoshoz megyek, csak addig is szeretnék megnyugtató választ kapni. köszönöm.2010. máj. 2. 00:25
1/4 anonim válasza:
Ilyen témáknál alánlott beírni az életkort, mert sokat segíthet. A kontakt-vérzést méhszájseb vagy hormonzavar okozhatja, orvosi kivizsgálásra van szükség.
2/4 anonim válasza:
Remélem nincs komolyabb bajod...mindenképp menj el dokihoz.Nekem is volt,méhszájseb okozta.A méhszájsebbel amugy is vigyázni kell, mert elfajulhat és komolyabb baj is lehet.Nem akarlak megijeszteni,de oda kell figyelni az ilyenekre.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt egy jó kis szex után. És semmi bajom.én már 32. vagyok.Menj dokihoz. Ő jobban megmondja mi ez. És megnyugodhatsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap kérek időpontot.
Amúgy 32 vagyok, 2 gyerekkel:)
2010. máj. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!