Szex utáni vérzés mitől lehet?
Pár alkalommal előfordult, h szex után picit véreztem. az elmúlt 3 hétben 2 alkalommal is. Mitől lehet ez? Foggátlót szedek lassan 3 és fél éve, és a legutóbbi 2 alkalomnál is a gyógyszer közepén jártam, így nem menzesz...
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
Csak azért írok, mert engem is érdekel, bár én nem szedek már fogamzásgátlót és így is előfordul, pláne középidőben, meg utána.
Lehet, hogy a méhszáj puha és azt sérti fel?
Nem tudom.
elvileg ha jól tudom nem normális dolog és nőgyógyásznak kellene elmondani a problémát, mert lehet akár méhszájseb is.
Szia!
Én is így jártam, és én is az interneten keresgéltem és teljesen ideges lettem,mert mindenhol a legrosszabbról olvastam. :( Én is szedek fogamzásgátlót(én már 6éve),de már abba hagyom, mivel nekem is úgy kezdődött,h volt egy köztes vérzésem azután pedig a szex után barnás-véres apró folyásom volt,én elmentem dokihoz megvizsgált (egyáltalán nem volt kellemetlen!)nem talált méhszájsebet,hanem a fogamzásgátló miatt volt! Azt javasolta váltsak másikra,de mivel a tartós kapcsolatom megszünt, inkább szüneteltetem! :) Remélem segítettem! De az a tutti,ha megvizsgáltatod!
Sziasztok! Köszi szépen a válaszokat!!!
Voltam dokinál, sebet nem talált nekem sem, s azt mondta, h a menstruációs ciklus közepén normális egy is pecsételős vérzés a hormonok miatt. a szexhez semmi köze, csak épp akkor vesszük észre miután megtörtént a dolog...
És azt is mondta h a szervezetem már megszokta ezt a fajta foggátlót. Ha a kövi hónapban is előfordul akkor váltunk.
Azt hiszem én kikérem egy másik orvos véleményét is, mert szerintem nem normális hogy 2 hónap alatt már 3szor véreztek , mikor nem is kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!