Most akkor ajánlott időnként a hüvelyöblítés vagy nem? Mindenhol mást olvasók.
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 14:00
1/5 anonim válasza:
Ha nincs panasz, akkor fölösleges. Olyan mintha néha random módon meghánytatnád magad, meg beöntést adnál magadnak, mert az milyen jót tesz.
2/5 anonim válasza:
Felesleges, a hüvely öntisztító, legfeljebb orvosi utasításra, bizonyos fertőzések esetén.
3/5 anonim válasza:
Nem látom értelmét. Szerintem többet árt, mint használ. Indokolt esetben érdemes, de "csak úgy" nem.
20L
4/5 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom ajánlotta de mivel macerás dolog így én nem csinálom. Ha bakteriális fertőzésed van vagy valami miatt olyan a hüvelyed formája, hogy mondjuk megreked a vér benne akkor ajánlatos amúgy nem szükséges.
5/5 anonim válasza:
Nem ajánlott, mert tönkreteszi a természetes védekezőréteget. Csak ha rákényszerülsz valami egészségügyi probléma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!