Akinek a doki hpv-re ezüstkolloidot ajánlott hogyan és mennyi ideig használta?
Én ittam is és irrigáltam is vele bár nem hpv miatt, régebben jó volt de sajnos azt a fajtát kivonták a forgalomból amit régen használtam az újakkal meg nem megyek semmire. :(
Én 2 tesákanálnyit ettem belőle egy nap, de nem mindegy hogy 10 ppm vagy 20 ppm sűrűségű hallottam olyat h 10ből is sok a 2 tk más meg üvegszám issza a 20-ast és ennyi szóval hatalmas ellentmondások vannak a neten amikor természetgyógyász javallatára szedtem akkor elég nagy adagokat kellett alkalmaznom naponta többször nem lett semmi bajom tőle csak sokat szédültem (igaz előtte is előfordult)uhgyogy betudtam a kórokozók pusztulásának. Ez már sok éve volt. Szerintem kérdezd meg a neten, vagy a bioboltban hogy mennyit szedj, irrigáláshoz bővel elég szerintem ha 1 teáskanállal teszel 2 dl vizhez nem tudom ilyen formában túl lehet-e adagolni, mert elvileg nyálkahártyán keresztül is felszivódik ezért kell a szájban öblögetni vele mielőtt az ember lenyeli. A mostaniakra meg már az van irva hogy ne nyelje le. Kérdeztem a bioboltban azt mondta a csaj, hogy valami törvényi előirás miatt kell ezt ráirni de továbbra is fogyasztható persze belsőleg is. Én már nem tudom, hogy most szabad vagy sem! Szerintem próbáld inkább meg a grapefruit mag cseppet elvileg ugyanazt tudja mint az ezüstkolloid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!