Jó nőgyógyász Budapesten? 2. és 3. kerületben?
Figyelt kérdés
Tud valaki lelkiismeretes nőgyógyászt pesten, aki akkor is foglalkozik velem ha nem magánrendelőbe megyek? Már több mint egy éve küzdök a rendszertelen ciklusommal, közben kiderült hogy a pajzsmirigyem sem működik jól. Kétségbe vagyok már esve, nem tudom mi bajom lehet, de egyszerűen nem találok egy olyan orvost sem aki lelkiismeretesen foglalkozna velem. A legutóbbi orvos azzal zavart el hogy szedjek fogamzásgátlót, az majd beállítja a ciklusom. De én 1-2 év múlva babát szeretnék, jó lenne rájönni mi a baj velem. A magánrendelést nem tudom megfizetni, pláne ha vissza kell járni ellenőrzésre.2016. dec. 5. 18:59
1/4 anonim válasza:
Én inkább endokrinológust javasolnék. 3. kerben nem igazán van ilyen rendelés, de jobban járnál vele. Nőgyógyászatból a Margitosokat tudom ajánlani. Róluk alig hallani rosszat. Van bőven miből választani(kb 50 dokinak van ott rendelése) és ha a férfi nem tetszene vannak női nőgyógyászok is.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából én is gondoltam a margit kórházra, de területileg a jánoshoz tartoznék. Ez vajon gond lehet? Voltam már a jánosban, borzasztó volt. Endokrinológusom van, a pajzsmirigy problémámmal foglalkozik, de ő küldött el nőgyógyászhoz, mondván a cikluszavar már nem rá tartozik :(
2016. dec. 5. 19:30
3/4 anonim válasza:
Akkor az egy idióta.
Hívd fel a kórházat, próbáld meg. Annyira nem szigorú a területi ellátási kötelezettség.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ, megpróbálom akkor.
2016. dec. 5. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!