Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó nőgyógyász Budapesten? 2....

Jó nőgyógyász Budapesten? 2. és 3. kerületben?

Figyelt kérdés
Tud valaki lelkiismeretes nőgyógyászt pesten, aki akkor is foglalkozik velem ha nem magánrendelőbe megyek? Már több mint egy éve küzdök a rendszertelen ciklusommal, közben kiderült hogy a pajzsmirigyem sem működik jól. Kétségbe vagyok már esve, nem tudom mi bajom lehet, de egyszerűen nem találok egy olyan orvost sem aki lelkiismeretesen foglalkozna velem. A legutóbbi orvos azzal zavart el hogy szedjek fogamzásgátlót, az majd beállítja a ciklusom. De én 1-2 év múlva babát szeretnék, jó lenne rájönni mi a baj velem. A magánrendelést nem tudom megfizetni, pláne ha vissza kell járni ellenőrzésre.

2016. dec. 5. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én inkább endokrinológust javasolnék. 3. kerben nem igazán van ilyen rendelés, de jobban járnál vele. Nőgyógyászatból a Margitosokat tudom ajánlani. Róluk alig hallani rosszat. Van bőven miből választani(kb 50 dokinak van ott rendelése) és ha a férfi nem tetszene vannak női nőgyógyászok is.
2016. dec. 5. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából én is gondoltam a margit kórházra, de területileg a jánoshoz tartoznék. Ez vajon gond lehet? Voltam már a jánosban, borzasztó volt. Endokrinológusom van, a pajzsmirigy problémámmal foglalkozik, de ő küldött el nőgyógyászhoz, mondván a cikluszavar már nem rá tartozik :(
2016. dec. 5. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor az egy idióta.

Hívd fel a kórházat, próbáld meg. Annyira nem szigorú a területi ellátási kötelezettség.

2016. dec. 5. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ, megpróbálom akkor.
2016. dec. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!