Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik, hogy több mint két...

Létezik, hogy több mint két hét kell egy rákszűrés kiértékeléséhez?

Figyelt kérdés

Magánrendelőben csináltattam, kicsit több mint két hete, és azt mondták nincs még eredmény...

Lehet,hogy baj van, és több idő kell,hogy újra megnézzék?

2016. dec. 2. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik.Attól,hogy magán rendelőben voltál valószínúleg a kórházi laboratóriumban vizsgálják ahol az összes többit .
2016. dec. 2. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:
igen
2016. dec. 2. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy baj van. Tb alapon nálunk 6-8 hét (Bp.), magánnál nekem 2-3 hét volt, sok évvel ezelőtt. Ha gond van, akkor is ugyanabban az időben kapod a leletet, mert új kenet kell a további vizsgálatokhoz, szóval akkor visszarendelnek.
2016. dec. 2. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez egy magánklinikán lett levéve, ahonnan nem tudom hova küldik, de amikor az sztk-ban csinálták, akkor 3 hét múlva már a visszahívós levél is a kezemben volt, aztuán pedig a saját orvosomnál, akinek kevesebb mint egy hét volt.

Szóval eléggé fura..

Remélem nincs semmi baj.

2016. dec. 2. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!