Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is ilyen gyakran kell...

Nektek is ilyen gyakran kell epilálnotok?

Figyelt kérdés

Kérlek, most tegyétek félre a poénkodást és ne jöjjenek olyanoktól válaszok, akikre nem vonatkozik a kérdés.

Tehát, ott tartok, hogy két hetente kell epilálnom, ennyi idő allatt ugyanis az összes szőrszálam epilálható méretű lesz. Látszik is, bár ez főleg hónaljnál probléma. Ez nálatok is így megy? Egy hétig sem "tart" a bőröm, már ennyi idő után is látható szőrszálak vannak... nincs csúcskategóriás epilátorom, olyan 6-7ezer forintos, de abból most használom a harmadikat és mindegyiknél ez volt a tapasztalat.

2016. nov. 28. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is így van,de akkor is ha gyantázzuk. Durva,erős,fekete szőrzetem van,gyorsan nő nagyon.
2016. nov. 28. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Én heti 3x járok edzésre és minden alkalom előtt kell...
2016. nov. 28. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Eh, nekem két hét alatt teljes sűrűségben visszanő. A lábamon legfeljebb egy hétig úgy-ahogy vállalható a látvány, a karomon még hamarabb nőnek a szálak, mert a többségüket csak letépi a gép, mivel nem tudom kifeszíteni a bőrt. Ez van, nem az epilátor hibája, hogy szőrősebb vagyok, mint a jeti.
2016. nov. 28. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:

en hetente tudom epilalni a szorszalaimat, mert olyan hamar megnonek olyan hosszura.

Szerintem a 2 het boven normalis

2016. nov. 28. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem minden héten epilálnom kell, nagyon gyorsan nő a szőrzetem mindenhol! Pedig 21.000Ft-os epilátorom van, dehát a szőrnövést ez nem befolyásolja. Szóval a 2 héttel elégedett lehetsz, én boldog lennék, ha 2 hetente megúsznám a dolgot 😁
2016. nov. 28. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is jeti tipus vagyok, hetente meg kéne csinálnom, de két hét után már nekem is ott az összes szőr.
2016. nov. 28. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Miota antiandrogen tipusu fogamzasgatlot szedek, sokkal lassabban no a szorom. Fel naponta kellett borotvalkoznom nyaron, most mar harom napot is kibirok:)
2016. nov. 29. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Az epilátor igazából ebben nem számít, de nekem pl 3napig tart, utána kezd borostásodni, 1hét a max, utána már ismét epilálható, viszont sunyik a szálak mert utána eltérően nőnek, tehát naponta vannak új hosszabbak a semmiből. Ezért mondtam le róla :D
2016. nov. 29. 16:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) annak idején úgy képzeltem, hogy epilálással, gyantázással azért egy pár hétig szőrtelen vagyok, és emiatt azt hittem, vmi gond van a készülékemmel.
2016. nov. 29. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Hatos vagyok. Én ilyenkor télen össze szoktam várni a szőrt, 3 hétig egy hónapig növesztem, hogy együtt legyen az összes szépen kinőve, na akkor tényleg simára meg lehet csinálni mert az összes szőrt leszedi egyszerre, és így valamivel tovább tart az eredmény, de így is nagyon max egy hét és már tök borostás a lábam, hónaljam is.
2016. nov. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!