Hüvelygomba után apró duzzanatok, szemölcsök vannak ott lent, nagyon érzékeny és fáj, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Hüvelygomba tüneteire vettem Canesten kúpot és krémet. A kúpot elhasználtam, nagyjából eltűnt a fehér túrós folyás és az égő fájdalom kívül és bent. Most viszont bizonyos pontokon fáj kívül a szeméremajkaknál, megnéztem és apró duzzanatok vannak amiket ha megnyomok szúrós érzés, a fehérnemű is dörzsöli. Ez is a hüvelygomba tünete, vagy valami más? Elhasználjam rá a maradék Canesten krémet? A krémre az van írva hogy 1 hét a kezelési idő, pénteken este kezdtem.2016. nov. 28. 10:31
11/11 anonim válasza:
Nekem is voltak hólyagok, amikor hüvelygombám volt, szerintem ha kened 1 hétig el fog múlni. Nem annyira egészséges a hüvelytabi, h rögtön nekiess megint egy kúrának. Az jó, ha a párod is használja a krémet. Ha visszajön a gomba, akkor irass fel a nödokival gombaellenes gyógyszert mindkettőtöknek, nem olcsó, de csak 1-2 szemet kell bevenni belőle és hatásos, férfiaknál szerintem jobb, mint a krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!