Nagyon meg vagyok ijedve. A nemi szervem?
Bocsánat ha hülye kérdés, de mindenkinek ilyen?
Zuhany illetve fürdéskor amikor oda jutok hogy megmosom a nemi szervem (van külön arra kifejlesztett szappanunk) azt veszem észre hogy ilyen fehér pattanásszerű pöttyök vannak (a külsőn, a belsőm is vannak de csak akkor látszik ha "meghúzom" és az nem dudorodik ki), nem fáj nem éget nem viszket és semmi, volt már amit "kinyomtam" és egy nagyon apró fehér darab jött ki de nem nevezném annak mert nem lehet kinyomni. Most jön a másik: mosáskor, dörzsöléskor nem történik semmi, de amikor a körmömmel "kaparom" (a külsőt) akkor a körmöm alá felgyűrődött valami fehér cucc. Nem váladék! Az lehet csak olyan mindennapi izzadság, vagy valami mirigy? Tegnap meg mintha valami benőtt szőrszálat láttam volna (ahol nem is nő) és kicsit fájt de nem csomós volt, elkezdtem nyomni és vér jött ki belőle, nem fáj, meg semmi. HELP :(
Sose beszéltek nekem ilyenről! Anyukám se! :(
13/L
Nehogy kuldj privatban kepet!!!
Amugy vszinuleg anyukadat kene megkerdezned!!!!!!
Az élces megjegyzések nam idevalók! Ha jópofizni akar valaki ne itt és ne egy 13 éves lánnyal tegye!
Kedves kérdező: ahogy már előttem is írták ezek egyszerű faggyúmirigyek,amik mindenkinek vannak ezen a területen.
Nyugodj meg! Nincs semmi bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!