Elmenjek orvoshoz? Miért lehet ez? 16/L
Figyelt kérdés
Egy éve spontán hőhullámok jönnek rám. Azt hittem hogy a klimax okoz a nőknél ilyesmit de nálam az még messze van. Gondoltam rá hogy talán az epilepszia egyik megmaradt tünete lehet (4napos koromtól 3éves koromig voltak rohamaim,2007-ben szoktattakble a gyógyszerről), eszembe jutottak a hormon problémák is (korafejlett vagyok, 9évesen jött meg). Nem merek elmenni dokihoz mert nem akarom hogy kiröhögjön. Suli időben tudok csak elmenni és nem akarom hogy lekoptasson mert azt higye hogy lógok. Van még olyan aki élt már át ilyet és tud róla valamit?2016. nov. 26. 21:32
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan menj el dokihoz, nem fog kiröhögni.
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz, de amugy ezek a hormonvaltozasok miatt vannak, ugyanugy mint a klimaxnal, csak neked most az ellentete zajlik le a szervezetben hormonalis szinten, tok normalis.
3/3 A kérdező kommentje:
A koliban rajtam kívül senki sem "forr" ez nekem különös :/
2016. nov. 27. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!