Így elmenjek orvoshoz? Vagy mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy most legutóbb 2x kimaradt a menstruációm, akkor kezdtem el szedni az allergia gyógyszert és annak is tudtam be a dolgot, de most már készültem orvoshoz menni, mert az utóbbi időben sokat fájt a petefészkem iszonyatosan. Most megjött, de emellett mégjobban fáj. Nem görcsölök, hanem szabályosan elviselhetetlenül fáj a petefészkemnél, meg néha a hasfalam is. Ezért gondoltam az is megeshet, hogy cisztám van. Semmilyen gyógyszer nem segít, és én már nem tudom, hogy birom ki azt a 4 napot míg elmúlik a menstruációm. Gondolom így gáz lenne mensivel orvoshoz menni..nincs valami ötletetek, mit próbáljak a fájdalom csökkentésére?2015. aug. 1. 11:23
1/4 anonim válasza:
Ha most fáj, most menj el az orvoshoz, hogy segítsen.
2/4 anonim válasza:
hu nekem is kimaradt a mensim életemben először pedig nem éltem szexuális életet
és már nem tudom mi bajom van..
neked mit mondott az orvos egymás után maradt ki kétszer?
és nem mentél el orvoshoz?
3/4 anonim válasza:
Szerintem elmehetsz igy is mert fáj nagyon.majd eldönti hogyan vozsgal meg.ja es csak hormontartalmu gyogyszerek kavarhatnak be semmilyen mas nem a mensesbe
4/4 anonim válasza:
irany a doki! tipikus tunetek petefeszek cisztara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!