Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló feliratásánál...

Fogamzásgátló feliratásánál miért kell felnyúlnia a nőgyógyásznak?

Figyelt kérdés

Most fogok először menni, de csak fogamzásgátlót szeretnék. Tisztában vagyok vele, hogy elméletben hogy működik egy vizsgálat, de nekem ez sok. Nemértem, hogy miért kell egy ki***szott tablettáért belémnyúlkálnia? Ultrahanggal vagy mrivel tökéletesen ki lehet venni a belső szervek méretét és helyzetét. Ez csak ilyen megmaradt szexista szokás?

Légyszi aki nem ért hozzá és csak ilyen szintű sztereotípiákat tud írni, hogy az egészséged múlik rajta meg ez muszáj akkor az ne is írjon, mert tudom, hogy nem muszáj, ugyanis ilyenekkel dolgozok. Köszi.

2016. nov. 21. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
És a nőnemű nődoki vajon miért csinálja?! Biztos férfi vágy hajtja őt is...
2016. nov. 22. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11. Talán csak leszbikus nők mennek nőgyógyásznak :) Viszont ezen az alapon elképzelni sem tudom, hogy akár nők akár férfiak miért mennek proktológusnak :)
2016. nov. 22. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Nőhöz kell menni, akár ki akár mit mond! Közel sem olyan zavaró!
2016. nov. 23. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Már ha találsz olyat... Közel távol alig akad női nőgyógyász. Én is kerestem, találtam is egyet a városban, de csak magánrendelése van, a városi kórházhoz semmi köze, máshonnan jár ide. Szóval ha kórházi ellátás kell, szülnél, akkor nála nem lehet. Így meg nem sok értelme van, csak akkor, ha biztosan tudod, hogy csak az éves szűrés kell és semmi más, se egy vérvétel, se egy eü küret, szülés meg végképp nem.
2016. nov. 23. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak egyetlen van a városban, heti 1x rendel 3 órát délben, 14ezer (!!) egy vizsgálat vagy konzultáció, a terhesség alatt csak 10ezer, de havi minimum egyszer el kell menni, ha gondja van az embernek semmit nem tud kiírni pl vérvételt tb-re, ki kell fizetni mindent értéket(egy hormonsor 30ezer ft) mert nem szerződött a rendelőintézettel. Ráadásul szülést csak akkor vállal ha végig hozzá járt az ember, kimarad 1-2 alkalom és nem vállalja...
2016. nov. 23. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit, akarat kérdése az egész! A mi kálváriánk sem semmi és mindig meg lett oldva, többször is.
2016. nov. 24. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!