Miért fáj amikor felhelyezem a tampont?
17 éves vagyok. Még szűz. Lassan két éve használok tampont de minden felhelyezésnél éles fájdalom hasít belém. Nem azért mert száraz vagyok.
Felfázás miatt egyszer el kellett mennem nőgyógyászhoz és azt mondta,hogy az átlagnál szűkebb a hüvelyem. Lehetséges,hogy emiatt?
A húgomnak állítólag nem fáj sose amikor felrakja. Amikor első alkalommal használt akkor se fájt neki.
Egyik osztálytársamnak épp ma jött meg és kért tőlem betétet de csak tampon volt nálam. Azt mondta ő is,hogy nem fájt mikor felhelyezte pedig akkor használt először. Akkor nekem miért fáj 2 év után is?
10# Köszönöm a válaszod.
Amikor feltolom kb. 4 cm-re akkor olyan érzés mintha "falba" ütközne és akkor jön az éles fájdalom ami rögtön el is múlik, utána nem érzek fájdalmat és a tampont se, szóval nem a felhelyezési technikámmal van gond.
A tampon gyengíti a hüvely izomzatot? Ezt nem is tudtam.
Mert nem gyengíti. :)
Mondom ezt több mint 20 éves tapasztalattal.
Nekem is kicsit balra "húz" a hüvelyem, volt, hogy tapasztaltam hasonló fájdalmat felhelyezésnél, de általában rendben volt. Most intimtölcsért használok helyette.
Lehet az átlagnál szűkebb hüvely, de szerintem a mini tampont akkor is bírnia kéne. Gondolom abban biztos vagy, hogy helyesen használod és elég nedves vagy.
De figyelj, ha nem jön össze, nem jön össze, lehet nem neked való és kész. A betéten és a tamponon kívül van még pár lehetőséged, pl. az intimtölcsér (bár esélyes, hogy az se lenne kellemes) vagy az anyagból készült, mosható betétek (furán hangzik, de ismerek olyat, aki szereti...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!