Mit tegyek visszatérő, makacs bronchitis ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve,gyakran van légcsőhurutom. Nem dohányzom, nincs allergiám se.Már sokmindent kipróbáltam-sópipa,gyógyszerek,köptető,inhalálás-de semminem segit.
Ideiglenesen elmúlik, majd visszajön.Tudtok valami tutit?
2010. ápr. 29. 13:52
1/3 anonim válasza:
A lányomnak is ez a problémája, mi tejmentes diétát alkalmazunk. 1 hónap alatt kitisztult a szervezete, azóta nem is volt panasza.
Mi is voltunk allergia vizsgálaton, vérből nézték és mindenre negatív lett. Érdekes, mert ha tejterméket eszik, akkor ismét megjelenik a bronchitis is.
Voltunk pulmonológusnál is, ő javasolta a tejmentes táplálkozást. Azt mondta, hogy nagyon ritka esetben a tejérzékenység is okozhat ilyen tüneteket.
Te voltál tüdőgyógyásznál? Javasolt valamit?
Szerintem egy próbát neked is megér.
2/3 anonim válasza:
18 éve vagyok asztmás,egyetlen dolog segített rajtam, az AREC száraz sóterápia.Azóta (1éve) nem fulladok,nem köhögök,télen sem voltam beteg.Érdemes kipróbálnod mert a többi( én midnent végigjártam) nem segített
3/3 A kérdező kommentje:
A tejről hallottam h nem jó, mivel nyákot képez,és ez rontja a tüdőbetegek állapotát.Voltam kivizsgáláson semmit se találtak,annyit mondtak, hogy olyan a tüdőm, mint egy erős dohányosnak!!Életemben nem dohányoztam, a családban se senki.A sóterápiát folxtatom, biztosan jó,mert segitett nekem is. Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 29. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!