Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van okom az izgulásra?

Van okom az izgulásra?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni. A tájékoztató azt írja, hogy ha a menstruáció első napján veszem be az elsőt, akkor rögtön védett vagyok.(így is tettem) A 3. szem után lefeküdtem a barátommal egyéb védekezés nélkül. Szerintetek van okom az izgulásra, vagy ezek már megbízhatóak?

21L

2016. nov. 13. 17:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
38%
Van okod, hiszen a legtöbb fogamzásgátló nem ad azonnali védelmet. A tájékoztatóban általában bele szokták írni hogy mennyi ideig kell szedni hogy védettséget adjon (kb 1 hónap). Legalább is amit én szedek (Corenelle) annak ennyi volt. Azonnal védettséget a helyi fogamzásgátlók adnak csak.
2016. nov. 14. 15:56
 12/12 A kérdező kommentje:
De ha elolvastad volna az egészet ott van az elején hogy ez azt írta hogy az első naptól ved
2016. nov. 15. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!